Pripremite skijašku opremu: Večeras besplatno noćno skijanje na Ponijerima

Nakon snježnih padavina ovih dana na Ponijerima, i izlaska na teren ekipe JU KSC Kakanj, u Ski centru Ponijeri odrađene su mnogobrojne pripreme za puštanje u funkciju ski lifta.

  • Tom prilikom izvršeno je postavljanje mreža na ski stazu, postavljanje neophodne signalizacije i u konačnici osposobljavanje staze za skijanje. Stoga nam je veliko zadovoljstvo obavijestiti vas da će večeras 26.12.2020.godine biti organizovano prvo probno, noćno skijanje koje će biti besplatno za sve posjetioce – navedeno je u saopćenju – JU KSC Kakanj

Dakle prvi skijaški dan u ovoj sezoni je besplatan pa pozivamo sve one koji su željni snijega i kojima su Ponijeri nadohvat ruke da nas posjete i uživaju u čarima noćnog skijanja.

  • Pripremite svoju skijašku i bordersku opremu i isprobajte već pripremljenu stazu na Ponijerima. Sankaška staza je također adekvatno pripremljena, tako da naši najmlađi već uživaju na Ponijerima.Napominjemo da je cijena ski karata za dnevno 15 KM, za noćno 10 KM, a ski lift radi od 10:00 do 16:00 sati u dnevnom terminu, dok se noćno organizuje od 18:00 do 21:00h – pozvali su iz JU KSC Kakanj sve ljubitelje zimskih radosti.

Stanje na Ponijerima uživo možete pratiti OVDJE