Snijeg i Bracom SportShop Sarajevo vas očekuju!

Nove zimske avanture su pred nama a sigurni smo da vas je već uhvatila i praznična šoping groznica. Ako idete u šoping ski odjeće i opreme, Bracom Sport Shop u kompleksu Zetre je definitivno mjesto koje ne smijete zaobići. U Bracom SportShop Sarajevo možete pronaći najveći izbor kompletne opreme za udobnost i najbolju avanturu na ski stazama za sezonu 2020/2021.

U ponudi Bracom SportShop Sarajevo potražite vodeće svjetske brendove, među kojima su HEAD (skije, pancerice, štapovi, kacige ,brile i tekstil), Bolle, Cebe i Briko (kacige i brile), Leki (štapovi i rukavice), Kilpi (sportska odjeća), Xnowmate (fantastične vodootporne zimske čizme) i još mnogo toga.

Bracom SportShop se nalazi u okviru Olimpijskog kompleksa Zetra – Sarajevo, ulica Alipašina bb, a za kupce je otvorena radnim danima od 08h do 21h, subotom od 11 do 16h.

Na novu kolekciju trenutno ostvarujete popust od -20%!

Kompletna ponuda skijaške opreme dostupna je na još jednoj lokaciji – u okviru SKI SHOP-a u Ciklo Centru na lokaciji Kolodvorska 12a, Sarajevo.

Definitivno preporučujemo da pratite i njihov FB i Instagram profil kako biste bili u toku sa svim akcijama i novitetima. Tu je redizajnirana web stranica www.bracom.ba na kojoj možete pronaći cjelokupnu ponudu.