BRACOM vas poziva: Testirajte i naručite SKI opremu 19/20 uz popust od -30%

Dok zbrajate utiske iz sezone 18/19 koja je na izmaku za skijaše i ljubitelje snowboardinga, Bracom SportShop Sarajevo vam omogućava odličnu akciju kako biste spremni dočekali sezonu 19/20!

Za kompletnu NOVU opremu za skijanje i snowboarding ostvarujete popust od -30%, ako naručite opremu u prednarudžbi!

Tokom proteklog mjeseca svi skijaši su imali priliku na bh. planinama besplatno testirati najnovije HEAD skije predstavljene na sportskom sajmu ISPO u Minhenu, te se uvjeriti zašto su Head skije NO.1 u svijetu.

I vikend pred vama će biti odličan za sve skijaše, a za to će se pobrinuti i Bracom SportShop Sarajevo.

  • U subotu 16.marta na Jahorini vidimo se na Head štandu, na kojem ćete moći preuzeti besplatne skije za testiranje. Također, Bracom d.o.o. je  pokrovitelji Homerun trke na Jahorini u organizaciji VIP Jahorina, a za pobjednika trke smo pripremili vrijedan poklon – HEAD Worldcup Rebels I. GS RD (model 2019), skije na kojima skijaju pobjednici svjetskog kupa!

  • Ako je nedjelja vaš dan za planinu, vidimo se 17. marta na Bjelašnici (kod Benettona), testirajte nove skije i saznajte sve informacije o prednarudžbi opreme za skijanje i snowboarding sezona 19/20.

U nastavku potražite LINKOVE za online kataloge kompletne opreme koju možete poručiti do kraja marta, a za cjenovnike nam pošaljite upit na Facebook stranicu – Bracom SportShop Sarajevo:

HEAD SKIJANJE (skije, pancerice, štapovi, brile, kacige…):  OVDJE

HEAD SNOWBOARD: OVDJE

BOLLE KACIGE i BRILE: OVDJE

CEBE KACIGE i BRILE: OVDJE

LEVEL ŠTAPOVI i RUKAVICE:  OVDJE

BRIKO KACIGE I BRILE:  OVDJE

LEKI ŠTAPOVI i RUKAVICE:  OVDJE