Novosti u Hrvata: Tribine uz klizalište i skijaški baby lift

Novosti u Delnicama i na Platku: tribine uz klizalište i skijaški baby lift

Iz kompanije Goranski sportski centar ljubiteljima zimskih radosti poručuju kako mogu početi pripremati svoju opremu za zimske radosti jer klizalište u Delnicama i skijalište na Platku uoči nadolazeće sezone najavljuju niz noviteta u ponudi.

Prvi je snijeg zabijelio Platak već u prvoj polovici novembra, te privukao brojne posjetitelje, no u Goranskom sportskom centru ističu kako su ljubitelje zimskih radosti dočekali spremni, a pri kraju je i realizacija dodatnih ulaganja u skijaške baby liftove. Znatna se poboljšanja na Platku, nakon privatnih investicija, najavljuju i u ugostiteljskom dijelu ponude, a sadržajno opremljenije decembarski će početak ledene sezone dočekati i klizalište u Delnicama.

Podizanje novih tribina posjetiteljima će omogućiti potpuniji adrenalinski užitak pri praćenju hokejaških susreta, a sezonu otvaraju mlade reperezentacije Hrvatske i Srbije. Radi bolje promocije klizališta poduzete su dodatne marketinške aktivnosti u obrazovnim ustanovama Primorsko-goranske županije, a osmišljeni su i posebni programi za djecu kako bi se prezentirali i ostali sportski objekti Grada Delnica.

OSTAVI KOMENTAR