Sve što želim za rođendan: Puno skijanja, zabave i dobrih rezultata

Dragi moji ski.ba-ovci,

Sretan sam što vas imam, pogotovo danas kada slavim svoj 7. rođendan. Vrijeme leti, a ja rastem i spreman sam poći u školu.

U proteklih sedam godina, prebolovao sam sve dječje bolesti, nekada nisam bio po volji čitalaca, nekada moje oči (čitaj kamere 😊) nisu radile idealno…..ali sada, kako rastem shvatam koliko sam bitan i da svaki dan moram biti bolji.

Za one koji me ne poznaju, želim se pohvaliti da sam nastao kao odraz ljubavi entuzijasta koji vole zimske sportove, naše planine, sport i zdrav život.

Da izrastem u puno boljeg ili budem među najboljim, poput uspješnih takmičara o kojima sa srcem pišem, trebam podršku, nekad aplauz, ali i savjet i kritiku.

Svo vrijeme sam imao želju da budem bolji i bolji ali možda nisam imao dovoljnu podršku da brže rastem jer kao što sam rekao, osnovali su me entuzijasti.

Ove godine sam imao velike planove, koje je „neki ludi vjetar“ malo razbacao, ali nije uništio. Oni su tu da budu realizirani iduće godine na vaše i moje veliko zadovoljstvo.

Vama veliko hvala što me svakodnevno posmatrate. Zbog vas ću istrajati u svom cilju – da budem vaš prozor u svijet zimskih sportova koji će uvijek biti čist i otvoren.

Nikada nisam gledao šta rade moji drugari i nisam prepisivao od njih. Uvijek sam želio da budem svoj, da budem originalan i drugačiji…..I da, lijepo sam odgojen i jako kulturan i mnogo volim djecu i sport.

Skijanje ću trenirati i dalje sa našim ski klubovima i javljati vam kako je bilo na treningu a napisat ću vam i rezultate pa da svi skijaši, treneri, mame, tate, nane, deke, bake znaju ko je bio bolji.

Ako mi niste kupili poklon, nema veze, lijep komentar će biti dovoljan.

Sretan mi rođendan broj 7 😊