Live stream: Hotel Han

 

Kamera Uživo / Live camera
Lokacija: Bjelašnica (Babin Do), 1290 mnv | Latitude 43°42’57.75″N / Longitude 18°17’12.34″E
Objekat: Hotel HAN

31 KOMENTARA

  1. Gospodo iz ZOI 84 imam nekoliko pitanja za vas, pa ako može odgovor.
    Zašto ne uradite nešto na uklanjanju kamenja sa staza?
    Mnogi skijaši su svjedočili proteklih sezona, naročito prošle, užasnim uslovima na stazama zbog kamjenja koje se konstatno nalazi na stazi?
    Zašto ne pokosite, tj. iskorjenite šiblje koje strši i zapinje za skije na mnogim dijelovima staze? Zar je problem gospodo da se organizuju radnici da u ljetnim danima krenu po stazi i pokupe veće kamenje? Šta ljeti radi toliki broj uposlneih? Pa zar vam nije u interesu da imate skijanje sto veći broj dana u sezoni, a ne samo kada padne minimalno pola metra snijega koji bi mogao prekriti kamenje i šiblje?
    Zašto ne uređujete staze kako treba? Kalkulišete da ne upalite ratrak, pa skijaši koji dođu radnim danom (uzmu slobodan dan s posla da bi uživali) skijaju po stazi punoj hangova od proteklog dana?
    Šta mislite kao to djeluje frustrirajuće na skijaše koji kupuju sezobske karte? Ja ove godine nisam kupila sezonsku kartu, razmišljala sam ali jednostavno nisam mogla da rizikujem toliko da kupim kartu i da poslije zavisim od volje pojedinaca koji se pitaju u ZOI-u i da čekam pred liftom koji nije počeo da radi od 9.
    Zašto sada ne pravite snijeg? Evo imate topove, imate uslove šta sada čekate, počnite sezonu ranije, možete lijepo zaraditi.? Palili ste topove pred završetak predprodaje i čak se najavljivalo skijane za taj vikend. Jeli to bio samo još jedan marketinški trik da prodate što više karata? Žao mi je što tako loše upravljete ZOI-om? (Za Zetru da i ne govorim – niste htjeli da uredjujete plohu poslije trenninga pa se djeca lome po izrovljenoj ploh-užas. Kližem od kako se Zetra otvorila lošije nije nikada bilo).
    Zašto se ne ugledate npr. na nedavno otvoreno skijalište u našoj bližoj okolini, gdje je napravljen vještački snijeg i staza na kojoj se bez problema može održati FIS trka? Ako ne znate, prepiujte od drugih, pitajte- nije sramota pitati, uradite sve samo napravite od naših planina zavidan ski centar! Imate takav prirodni resurs, sa malo truda možete mnogu postići, nemojte upropastiti i ovo malo što imamo. Za početak bar pokupite kamenje!!!
    Sretno!

  2. Postovani, kamera ne radi vec danima, i lijepo bi bilo da to malo neko uprati i rijesi, inace ne vidim svrhu iste i jako je frustrirajuce da se to svako malo desava, potrudite se pa budite malo profesionalniji u vezi sa tim.

  3. Postovani, nazalost i ove godine na samom pocetku sezone svjedocimo i pored svih pozitivnih stvari jednoj negativnoj.Neprestano imamo shetache na stazi koji sem sto ugrozavaju i nas skijase i same sebe tako i unistavaju minimum uslova za skijanje.Ovdje ocigledno ponovo nedostaje asistencija ZOI ja koji mora na neki nacin “zastiti staze”i odvojiti shetasche i skijashe.Nazalost ograda nije dovoljna i konacno mora postojati neposredno obezbjedjenje staza od strane ZOI ja.Ukoliko ovim pojavama ne stane se u kraj onda cemo umjesto “olimpijskih ljepotica” imati samo koridu na mjestima gdje definitvno ne trebaju biti.Pozzzz

  4. Pa i oni najmamji i najzaostaliji centri u Alpama su daleko ispred vas. Naprosto nesto najlosije sto sam kao skijas ikada vidjeo i dozivio.

    Tekst je preveden, ne govorim vasim jezikom.

  5. @Roys : jarane skijaj ti u alpama, a mi nemamo bolje, nama je ovo zlata vrijedno i laganini aBda i mi cemo to unaprijeđivati i modernizovati sve u svoj vakat. najlakse je kuditi , a do tada neka snijeg i dalje pada, za ostalo cemo se snaći 😉

    • Pozdrav Emine,

      Zbog velikih minusa u proteklim danima (nocima) pretrpjeli smo kvarove na opremi i nadamo se da ce brzo biti servisirano. Izvinjavamo se za neugodnosti.

      Lp

  6. Poštovani ski.ba, možete nekada i proaktivno dati informaciju. Neprofesionalno je da u sred sezone, kada su dodatne padavine u toku, da danima ne radi kamera koja vam je osnovni i možda najvrijedniji alat ove vaše stranice i da nikakave informacije nema. Mi koji smo posjetioci vaših stranica možemo da saznamo samo da već godinama frizerski saloni uredjuju nas image. Isto kao da uredjuje frizer stranicu, a ne neko vezan za skijanje. I uistinu vas je neko naopako nasavjetovao za marketing koji u potpunosti razumijem, ali je beskrajno iritantno da svaki put mi posjetioci smo primorani da gledamo početak jedne reklame. Kažem “početak” jer biste trebali radi vaših klijenata koji su vam platili reklamu, napraviti anketu da li je iko vise od jednom preskočio opciju “skip”. Probajte biti malo kreativniji, i radi sebe, radi vaših sponzora/klijenata, a na kraju i nas koji smo zainteresovani za sadržaj vezan za naša skijališta prvenstveno.

    Hvala i s poštovanjem

  7. Zbog velikih minusa nerade kamere hahahahha amateri jadni … Pa kakao kod srba rade kameree svaki dan sramite se amateriii jadniiii sta su kod srbaa bolje kameree..

  8. Dobra kamera samo steta sto zasteka nakon par sec. Nadam se da cete uskoro rijesiti taj problem.
    Pohvale i za sve ostale kamere. Svaka cast na ulozenom trudu.

  9. Poštovani, Pohvale za trud, ali zaista sa ovom kamerom imate problema koji nisu bili izraženi prošle sezone – slika konstantno ledi i vrlo rijetko se može vidjeti “tečan” snimak duže od 2-3 sekunde. Prošle sezone je sve bilo idealno – dok je radilo 🙂
    Sretno

  10. Na prakiralistu koje se naplacuje i koje nadgledaju redari parkira se u “tri reda”, tako da oni koji ostanu u srednjem redu ne mogu otici kuci dok neko od auta ispred ili iza ne deblokira prolaz. Mozete li to otklonit.

OSTAVI KOMENTAR