Premijerno predstavljanje Rossignol kolekcije za sezonu 2019/2020!

Do 20. marta 2019. Iskoristite mogućnost narudžbe uz popust do 30% !!!

Vjerujemo da će svim ljubiteljima skijanja biti prava poslastica vijest da Rossignol, skijaški brand koji već 110 godina nastoji svojim klijentima svaki skijaški dan učiniti najboljim, ulazi na tržište Bosne i Hercegovine.  Nakon sjajne sezone Rossignola u Svjetskom kupu i ukupno 12 medalja na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj zadovoljstvo nam je da će Rossignol oprema od sada biti dostupna i u Bosni i Hercegovini.

Strast i znanje su pokretačke snage branda Rossignol i upravo pristupom “Još jedan najbolji dan“  Rossignol omogućava svim svojim ljubiteljima da kroz sport dožive svoj jedinstveni trenutak.

Za sezonu 2019/2020, tehnologija i inovacije su srž asortimana sa potpuno novom REACT serijom koja uključuje RACE tehnologiju prilagođenu svim nivoima skijaških vještina.  Sezonu obilježava i nova era u segmentu ženske kolekcije – kolekcija NOVA koja predstavlja ambicioznost, eleganciju i visoke performanse.

Narudžbe kolekcije za sezonu 2019/ 2020 i sve informacije su dostupne na: ski@born2ski.ba ili 033 553 302, a kompletan online katalog možete pogledati ispod ili putem linka OVDJE :

Rossignol iz perspektive skijaša: JOŠ JEDAN NAJBOLJI DAN!

Ne sjećamo se naših dana točno kako se događaju. Sjećamo se što se isticalo, što nas je dirnulo; od najmanjih detalja do najvećih trenutaka. Svaki trenutak se filtrirao kroz naše emocije i potpalio sjećanja; kreirajući prekretnice na našem putu kroz život, oblikujući ono što postajemo.
Dobri dani, loši dani; tužni dani i zabavni dani: dan kada izgubimo, dan kada padnemo, dan kada nađemo ravnotežu, dan kad se uzdignemo, dan kada shvatimo da smo jači nego što smo mislili, dan kad se opet nasmiješimo, dan kada nešto novo naučimo, dan hladan kao pakao, dan kad je nebo savršeno plavo; dan kada smo na pravom mjestu u pravo vrijeme.
U Rossignolu dizajniramo i proizvodimo opremu i odjeću izrađenu za te trenutke. Trenutke koji čine naše dane posebnima.
Vjerujemo da igranje u planinama nudi beskrajan izvor radosti; da performans nije ništa bez stila; da najbolje uspomene treba dijeliti.
I mi smo ovdje s vama za svaki od tih trenutaka, kako bismo najbolje iskoristili svaki dan.
JOŠ JEDAN NAJBOLJI DAN  #anotherbestday