Otvorena skijaška sezona na Kronplatzu

Vrhunski Ski resort Kronplatz-Plan de Corones omogućava vam nezaboravnih 119 kilometara različitih težina skijaških staza i 32 ultra modernih gondola i žičara.

Osim staza za odrasle, na raspolaganju je veliki boj skijaških programa za početnike i djecu, za profesionalce i sve ostale skijaše. Vaš san kroz prilično izazovne staze možete ostvariti na poznatoj „Black five“ stazi dok će staza pod imenom „Erta“ prvi puta biti domaćin ženskog veleslaloma za vrijeme Svjetskog kupa u januaru 2017. godine.

Vrh Kronplatza nudi prekrasnu panoramu na okolne vrhove Dolomita koji su pod zaštitom UNESCO-a a uživati u pogledu možete i kroz velike prozore muzeja čuvenog Reinholda Messnera, Messner Mountain Museum koji se nalazi na visini od 2275 metara, stotinjak metara udaljen od najbliže žičare i samog vrha Kronplatza. Zahvaljujući vrlo inovativnom dizajnu koji je dizajnirala arhitektica Zaha Hadid, muzej se savršeno stapa sa prirodom koja ga okružuje dok se većina površine muzeja nalazi ispod zemlje.

Svi posjetitelji koji odsjedaju u hotelima resorta Kronpatz, a koji rezerviraju svoj smještaj kroz lokalne turističke agencije, dobivaju kartu HOLIDAYPASS PREMIUM za besplatan javni prijevoz u Južnom Tirolu.

Na raspolaganju posjetiteljima je također voy koji vozi u pravcu Perca – Perca Ries, a Pustertal brzi voz povezuje ski resort Kronplatz sa Three Peaks na Dolomitima kroz kratku vožnju u trajanju od 30 minuta dok je do poznatog okupljališta, Sella Ronda, organizovan prijevoz busom.

OSTAVI KOMENTAR