UDAHNI AVANTURU OVE ZIME!

KJP “ZOI’84” OCS predstavio cjenovnik za skijašku sezonu 2022/2023. 

OJ “Olimpijski centar Bjelašnica i Igman” za sve posjetioce različitih starosnih dobi, pripremio je cjenovne pogodnosti ali brojna poboljšanja za što bolje skijaško i turističko iskustvo. 

Tradicionalno, djeca od 0 do 6 godina i dalje će skijati besplatno, uz obavezno prisustvo odgovorne osobe sa važećom sezonskom ili drugom ski kratom.
U protekloj sezoni uvedena je “teen” karta za djecu do 18 godina, a ove sezone uveli su i pogodnosti za korisnike preko 65 godina.  

OC “Bjelašnica i Igman” je i ove godine za avanturiste, najvjernije skijaše i bordere pripremio akcijsku prodaju sezonskih ski karata, koja će trajati od 30.10 – 30.11.2022. godine. 


Sezonske karte je moguće kupiti na prodajnim mjestima : • Ski kasa Babin Do – od petka do nedjelje od 08:00 do 15:00h• Shopping Centar “Alta” u Sarajevu  – svakim radnimdanom i subotom od 09:00 – 21:00h i nedjeljom od 11:00 – 18:00h

Kupovina ski karata ove godine je moguća i putem webshopa www.ocbjelasnica.com.

Kupite kartu iz udobnosti Vašeg doma i karta će biti dostavljena na Vašu kućnu adresu. Za prvih 500 kupaca omogućena je besplatna dostava na adresu, koju je u saradnji sa KJP “ZOI 84” OCS omogućila NLB banka.

Ovo je ujedno i nova usluga OC Bjelašnice, gdje će kupci tokom čitave sezone biti u mogućnosti kupiti skijaške karte putem webshopa te iste preuzeti na automatskom uređaju za izdavanje karata na ski centru.

Ski karta za Bjelašnicu će važiti i za Igman, dok će karta za Igman biti ograničena za skijanje samo na Igmanu. Cijene skijanja na Igmanu su ispod prošlogodišnjih cijena, čime će Igman biti jedna od najpristupačnijih skijaških destinacija u regionu.

Bilo da ste potpuni početnik ili strastveni ljubitelj skijanja ili bordanja, OC Bjelašnica i Igman je ove zimske sezone pripremio sadržaj za vas.

Učinite ovu zimsku sezonu nezaboravnom i po najpovoljnijim cijenama u regionu započnite svoju skijašku avanturu, poručuju iz Uprave KJP “ZOI’84” OCS.

Stanje na Bjelašnici uživo možete pratiti OVDJE