Vrhunska ski rental i servis usluga na Bjelašnici i Igmanu

Omiljene skijaške destinacije Sarajlija, ali i sve većeg broja turista iz cijelog svijeta od ove sezone postale su bogatije za ponudu skijaškog ugođaja. Naime, od sada na Bjelašnici i Igmanu možete pronaći novi SKI&BIKE rental. S obzirom da ih već sada krasi epiteti da je u pitanju najmoderniji i najopremljeniji SKI&BIKE rental u Bosni i Hercegovini, posjetili smo ove objekte kako bismo se uvjerili o čemu je riječ.

Već pri prvom susretu uočavamo da Bracom Ski&Bike Rental-Servis nudi povoljno iznajmljivanje opreme za skijanje ili snowboarding, kao i najam bicikala, quadova i druge sportske opreme. No, ono što je važno naglasiti je da je sva oprema u ovom rentalu nova i izuzetne kvalitete o kojoj se svakodnevno stara tim profesionalaca kako bi ugođaj i sigurnost korisnika bio vrhunski. U okviru ovog rentala – Bjelašnica (objekat Benetton) i Igman (Malo Polje), osim iznajmljivanja, vrše se i usluge servisiranja, deponovanja, dezinfekcije, sušenja i prodaje sportske opreme. 

Imajući u vidu da u ski rentalima oprema za zimske sportove često mijenja vlasnika, Bracom Ski&Bike Rental-Servis je u svim svojim objektima obezbijedio najmodernije sisteme za dezinfekciju pancerica. Naime, dezinfekcija bi jednostavno trebala biti nešto što se podrazumijeva jer jamči smanjenje bakterija i patogena. Dezinfekcija je prvi i najvažniji korak u ciklusu sterilizacije. Kao rezultat, korisnik može biti siguran da su njegove pancerice nakon dezinfekcije u izuzetno higijenskom stanju, čime se smanjuje rizik od zaraze bilo kakvim bolestima.Ova usluga dostupna je i vlasnicima pancerica što upotpunjuje uslugu servisiranja vlastite opreme. 

No, to nije sve. Stručni tim Bracom Ski&Bike Rental-Servis nudi i dizajniranje objekata i prodaju asortimana za opremanje rentala i drugih sportskih objekata prestižnog brenda QBL Systems koji se mogu naći u više od 30 zemalja svijeta. Kako iz kompanije Bracom naglašavaju, dovoljno je samo dostaviti nacrt objekta a njihov tim se stara o dizajniranju enterijera i preporuci obavezne opreme za pružanje kvalitetne usluge na skijalištima. 

Ovaj višestruko nagrađivani sistem brige o sportskoj opremi zasigurno je podigao ugođaj skijanja i boravka na olimpijskim ljepoticama. Bilo da je riječ o iznajmljivanju opreme ili briga o vlastitoj, ekipa iz Bracom Ski&Bike Rental-Servis se postarala da to bude na profesionalnom nivou što  domaći i međunarodni posjetioci i zaslužuju.