SVE JE SPREMNO ZA POČETAK “TELEMACH CHILDREN SPEED CAMP-a 2021”

Ivica Kostelić: Radujem se učešću na ”Telemach kampu” na Bjelašnici koji promovira sport kojem sam posvetio život

U organizaciji Skijaškog kluba Olimpic iz Sarajeva, na Bjelašnici od 1. do 4. marta bit će održan jedinstveni i otvoreni regionalni skijaški kamp za djecu “Telemach children speed camp 2021”. 

Ovaj događaj kojem je kompanija Telemach generalni sponzor i telekomunikacijski partner, bit će svečano otvoren druženjem Ivice Kostelića sa predstavnicima medija u ponedjeljak u 17 sati u hotelu ”Han” na olimpijskoj planini Bjelašnici. 

”Radujem se ovom eventu koji ima za cilj promociju sporta kojem sam posvetio život. ‘Telemach children speed camp 2021’ uvršten je u zvanični kalendar Skijaškog/Smučarskog saveza BiH te mi je zadovoljstvo što sudjelujem u izuzetno ozbiljnom projektu koji će siguran sam postati tradicionalan”, kazao je Ivica Kostelić, zaštitno lice “Telemach children speed camp 2021”. 

”Telemach children speed camp 2021” ima za cilj promociju skijanja, sa akcentom na oblasti brzih disciplina (spust i super G), te fokus na tehničko-taktičke elemente specifične isključivo za brze discipline. Učešće na “Telemach children speed camp-u 2021” potvrdili su vrhunski alpski skijaši, u ulozi promotora i edukatora Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim iz Hrvatske, te profesor Stojan Puhalj iz Srbije, Rejmon Horo i Edin Terzić iz Bosne i Hercegovine. 

”Telemach children speed camp 2021” će trajati do 4. marta kada će biti održana trka, proglašenje pobjednika te uručene medalje najboljim skijašima.

Program
Program