Prijave za Trku poznatih ljubitelja Jahorine otvorene su još veoma kratko

Da li ste se prijavili za učešće u ovogodišnjoj trci ? Ukoliko niste preporučujemo da to uradite odmah jer mjesta je još veoma malo.

Ovogodišnja Trka poznatih ljubitelja Jahorine powered by Mercedes-Benz, okupit će veliki broj poznatih ličnosti poput Bojana Križaja, Frane Lasića, Branimira Rađenovića, Marka Markovića, Nenada Šarenca, Mirjane Mauri, Belme Pejčanin, Peđe Bajovića, Tomislava Cvitanušića, Damira Smajića, Nevena Boškovića, Omara Krivošije, Veselina Jevrosimovića, Srđana Mijatovića, Seje Sofića i mnogih drugih. Prijaviti se mogu svi ljubitelji planine i uzeti učešće u ovoj simpatičnoj trci sa poznatim licima. Prijava se vrši na stranici www.trkapoznatih.com, na vrlo jednostavan način. Bitno za istaći da organizatori sav novac od prijava za kotizacije 02.03.2019. u večernjem terminu javno dodjeljuju u humanitarne svrhe i to predstavniku Roditeljske kuće u Sarajevu, tako da ova trka ima i društveno odgovorni karakter.

Dobre zabave neće izostati, jer će se pored DJ-a i odličnih voditelja trke, inače veoma poznatih stand-up komičara Hazima Mujčinovića i Peđe Bajovića, za dobar provod pobrinuti Lexington band, kojiće sve prisutne zabavljati uz svoje najveće hitove. Pored dobre zabave, svi posjetioci Jahorine u ciljnoj ravnini staze Poljice, moći će uživati u besplatnom jahorinskom domaćem čaju i kuhanom vinu, ali i besplatnom noćnom skijanju od 17h.

Svi pratioci facebook grupe Trka poznatih, imat će priliku da do 27.2.2019. godine, učestvuju u nagradnom konkursu Najlepša zimska fotografija“, i time osvoje izuzetno vrijedne nagrade. Stoga pozivamo sve da uzmu učešće u ovom nagradnom konkursu i pošalju „najljepšu zimsku fotografiju“ na mail marketing@termaghotel.com

Organizatori su zajedno sa sponzorima ove trke pripremili odlične nagrade, pa tako učešćem u ovom konkursu možete osvojiti : GoPro kameru, Vaučer Zlatare Sofić u iznosu od 300 KM, Vikend odmor za dvoje u Hotelu Termag na Jahorini, ručak u restoranu Kibe Mahala, Ski Pass, Sony bluetooth zvučnik XB10L, Atomic sportsku opremu, Petrol zlatnu karticu sa 100 KM i mnogo drugih vrijednih nagrada.   Organizatori trke su kompanija Comtrade, hotel Termag Jahorina i Olimpijski centar Jahorina, prijatelji trke su Mercedes-Benz, kompanija m:tel, Prointer, GoPro, Sarajevski kiseljak, Sarajevsko, Drina osiguranje, Petrol, Fujitsu, TO Istočno Sarajevo, Philips, Comprex, UpTrend marketing, restoran Kibe, Weiss Light, Zlatar Sofić, Plantaže 13.jul, Zlatiborac, Sony i VIVO studio, te medisjki partneri Klix.ba, RTRS, Telegraf.rs, RSG radio, Antena, Radio MIX,  Ljepota i Zdravlje, Nova BH, Furaj.ba, SrpskaInfo.com, Mondo.ba, Ski.ba, Life.ba, Euro Blic, Led Media i Gracija.