Zanimljiv vikend na Jahorini

U subotu i nedjelju 25. i 26. februara 2017. godine na Jahorini će biti održano međunarodno takmičenje za muskarce i žene u alpskim disciplinama FIS KUP “Jahorina 2017”.Otvoreno prvenstvo BiH u disciplinama slalom i veleslalom će biti održano na stazi Prača.
Press konferencija povodom otvaranja ovog takmičenja zakazana je za 24.2.2017. godine u 17h u hotelu Bistrica.

Na Jahorini će u nedjelju, 26.02.2017. godine, biti održan Red Bull Home Run, masovno spuštanje skijaša i bordera niz planinu. Ovaj sportsko-zabavni događaj se na Jahorini dešava četvrti put i već je postao sinonim za dobru zabavu kako samih učesnika tako i svih ostalih posjetilaca.Oni koji žele učestvovati trebaju se na dan trke do 14 sati registrovati u Red Bull šatoru.

Olimpijski centar Jahorina i ove godine predstavlja svoju turističku ponudu zajedno sa Turističkom organizacijom Republike Srpske na 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji će trajati do 26. februara. U fokusu promocije je Olimpijska planina Jahorina i mogućnosti koje ona nudi tokom ljetne sezone sa naglaskom na Međunarodni fudbalski kamp Crvene Zvezde. Ovaj kamp će i ovog ljeta po deveti put dovesti mnogo turista i mladih sportista na Jahorinu.

OSTAVI KOMENTAR