SERIJA O LINDSEY VONN – Ekskluzivno na Eurosportu

Skijaška zvijezda Lindsey Vonn omogućit će obožavateljima jedinstven pristup u svoj život, kroz seriju Chasing History (U lovu na povijest) koja će se premijerno prikazati na Eurosportu, u nedjelju 5.Februara u 19:00h.

Serija prati najuspješniju spustašicu svih vremena, dok pokušava ostvariti svoj san i srušiti rekord u broju pobjeda u utrkama svjetskog kupa te po četvrti put nastupiti na Olimpijskim igrama.

Prve epizode prikazuju agoniju Lindsey Vonn nakon pada i loma kosti desne ruke u studenom prošle godine. Gledatelji će moći pratiti njen oporavak od operacije, rehabilitaciju i povratak na skije. Ove ekskluzivne snimke približit će sportsku legendu njenim obožavateljima, kako na snježnoj stazi, tako i izvan nje.

„Kad smo u listopadu prošle godine najavili ovaj projekt, obećala sam gledateljima Eurosporta pružiti jedinstveni uvid u moj život, na stazi i van nje. Znala sam da me čeka mnogo izazova, ali nisam očekivala da ću se odmah na početku morati suočiti baš s takvim. Snimanje je tek počelo, a ja sam slomila ruku. U prvim epizodama gledatelji će moći pratiti moj oporavak i odlučnost da se vratim na skije, jer su me kamere Eurosporta pratile na svakom koraku.
Ozljede su dio života profesionalnih sportaša, nikad ne znaš što te čeka. Navikla sam prebroditi teške trenutke, ali ovo je bilo najteže do sada. Bilo je frustrirajuće, ali sad se vraćam i fokusirana sam na svoj cilj – rušenje rekorda u pobjedama u Svjetskom kupu i nastup na Olimpijskim igrama. Eurosport je pratio moju profesionalnu karijeru od prvog dana i drago mi je da će me gledatelji Eurosporta pratiti u lovu na povijest.”, izjavila je Lindsey Vonn.

Prve dvije tridesetminutne epizode lično će voditi bivša olimpijska prvakinja, a emitirat će se 5. februara u 19:00 sati. Premijera obilježava povratak Lindsey u takmičarsko skijanje u Alternmarkt-Zauchenseeu, gdje je u nedjelju spust završila kao 13., Garmisch Partenkirchenuu, a zatim slijedi Cortina d’Ampezzo, gdje je Vonn prošle godine u Svjetskom kupu svojom 37. pobjedom u spustu srušila rekord Anne Moser-Pröll.

Chasing History (U lovu na povijest) će se emitirati na svim Eurosport kanalima i platformama, uključujući i Eurosport Player – Eurosportovu uslugu s ekskluzivnim sadržajem uživo i na zahtjev.

Eurosport, novi Dom Olimpijskih igara u Europi, je najavio suradnju s Vonn u listopadu 2016. godine. Cilj serije je navijačima otkriti kako se Lindsey opušta s porodicom i prijateljima kada se nalazi kod kuće daleko od skijališta, prikazati njezine strasti, ali i pružiti uvid u psihičko stanje vrhunske sportašice koja teži sportskoj besmrtnosti.

Peter Hutton, izvršni direktor Eurosporta, je izjavio: “Lindsey je prava globalna zvijezda koja je e cijele svoje karijere utirala staze i postala uzor milionima ljudi širom svijeta. Gledatelji će 5. veljače u prve dvije epizode serije Chasing History (U lovu na povijest) otkriti zašto je to tako, te je pratiti dok se nosi s nedaćama onako kako to samo prvaci mogu. Na svim Eurosport platformama, njeni navijači će dobiti jedinstveni uvid u to kako ova sportašica svjetske klase trenira, kako se priprema i nosi s izazovima u svom ‘lovu na povijest’.

Eurosport
Eurosport je vodeća europska sportska destinacija koja povezuje obožavatelje i sportaše na najvećim sportskim događajima. Kao Dom Olimpijskih igara u Europi, Eurosport će osigurati praćenje Olimpijskih igara za više gledatelja i na više zaslona nego ikad prije, te tako približiti navijače njihovim sportskim idolima. Već ranije etablirani kao dom biciklizma, tenisa i zimskih sportova, kanali Eurosport 1, Eurosport 2 i Eurosportnews dosežu do 236 miliona kumulativnih pretplatnika u 94 zemlje u Europi, Oceaniji, Africi i Bliskom istoku. Eurosport.com je vodeća europska web stranica posvećena sportskim vijestima s 14,5 miliona posjetitelja mjesečno. Eurosport Player pruža pristup najvećim sportskim događajima, dostupnim u bilo koje vrijeme i na bilo kojem uređaju u 52 zemlje. Eurosport Events specijaliziran je za upravljanje i promicanje međunarodnih sportskih događaja. Više informacija možete pronaći na stranici corporate.eurosport.com

OSTAVI KOMENTAR