Ivica Kostelić spreman za Sljeme: Objavio sliku koja oduzima dah

Ovo će vjerovatno biti posljednja prilika da hrvatski snježni kralj i službeno postane Snježni kralj pobjedom na sljemenskoj utrci. Bila bi to njegova prva u karijeri.

Bliži nam se Snježna kraljica, a ove godine će se konačno održati. Temperature nisu visoke kao lani, a sudeći prema fotografiji koju je na Facebooku danas u sedam ujutro objavio Ivica Kostelić sve izgleda spremno.

– Dobro jutro sa Sljemena – napisao je Ivica na što mu je Jakov Fak poručio da uživa.

Ovo će vjerovatno biti posljednja prilika da hrvatski snježni kralj i službeno postane Snježni kralj pobjedom na sljemenskoj utrci. Bila bi to njegova prva u karijeri, a zamislite samo kakvo ludilo bi bilo na Sljemenu i u Hrvatskoj da se to ostvari.

Podsjećamo, utrka za titulu Snježne kraljice održat će se 3. januara dok će skijaši na crveni spust dva dana kasnije, 5. januara. U cijenu ulaznice uključeni su hrana i piće te prijevoz autobusom do staze, a cijene iznose 30 kuna za odrasle i 15 kuna za djecu za žensku te 50 kuna za odrasle i 25 kuna za djecu za mušku utrku. Paketi ulaznica mogu se kupiti po cijeni od 60 kuna za odrasle te 30 kuna za djecu.

OSTAVI KOMENTAR