Bansko – skijanje na krovu Balkana, alternativa za Alpe

Bansko – najmlađi i najrazvijeniji ski centar u Bugarskoj, privlači brojne turiste i skijaše iz cijelog svijeta sa svojih 65 kilometara ski staza namijenjenih kako za početnike tako i za vrhunske skijaše. Portal Superodmor.rs nudi vam mogućnost da, ako izaberete zimovanje baš ovdje, tom prilikom i uštedite.

Ukoliko danas napravite upit, sedam polupansiona u četvorokrevernoj lux vili i autobuski prevoz od 16. januara platićete 89, umjesto redovne cijene od 99 eura po osobi.

Bansko ima najbolji i najmoderniji ski centar u Bugarskoj, a samo mjesto posjeduje i oko 120 kulturnih i istorijskih obilježja i turistima pruža mogućnost mnogo toga za istražiti. Tu su ostaci antičke tvrđave u Starom Gradištu, Nacionalni park Pirin pod zaštitom UNESKA, a poznato je i po mineralnim izvorima…

Tražeći pravu alternativu za Alpe, ovdje ćete naći staze za sve ukuse: od blago kosih za početnike do strmih, ponegdje gotovo vertikalnih padina, za one koje dobro skijaju. Sve staze u Banskom odgovaraju i snouborderima.

OSTAVI KOMENTAR