BORN2SKI – Informacije za kapitene i učesnike!

Od drugog izdanja AUDI BORN2SKI poslovne utrke dijeli nas svega nekoliko dana, pa je vrijeme da prođemo i podijelimo osnovne informacije, kako biste se od samog dolaska na Bjelašnicu mogli posvetiti utrci i dobroj zabavi!
 
Startni brojevi za članove vašeg time će biti spremni za preuzimanje 21.02.2019. od 15 – 16:30h u Race Office-u koji će biti jasno označen u blizini ciljne zone na Bjelašnici. Kapiten preuzima startne brojeve (uz obaveznu potpisanu izjavu o nastupanju na vlastiti rizik za svakog učesnika), ski karte, startnu listu i navijačke propusnice (kartice za konzumaciju) za svoj tim i vodi računa da svaki učesnik propisno nosi odgovarajući startni broj. Startni brojevi se oblače na jaknu/ kombinezon i moraju biti vidno istaknuti za vrijeme trke kako bi sudije na stazi u svakom trenutku imali uvida o kojem se takmičaru radi.

Kapiten je po završetku utrke obavezan sakupiti startne brojeve takmičara svoga tima i vratit ih u race office.  U slučaju gubitka broja iznos od 200KM će biti fakturisan prema kompaniji čiji učesnik nije vratio broj.  Takmičari nastupaju na vlastiti rizik i odgovornost.
 
Program utrke. Preporučujemo da u ciljnoj zoni budete sat vremena prije početka trke, znači najkasnije u 16:00h, kako biste imali dovoljno vremena da se presvučete i sudjelujete u organizovanom zagrijavanju pod vodstvom Avalon trenera.
 

16:00 Okupljanje u Babinom dolu na Bjelašnici
  Preuzimanje startnih brojeva i navijačkih propusnica
  Otvorena trening staza
16:45 Zagrijavanje uz Avalon tim
  Prijave timova za hockey na snijegu
17:00 Uvodni pozdrav organizatora
17:15 Početak skijaške utrke i početak hockey turnira
19:30 Rezimiranje rezultata i proglešenje timova koji prolaze u finale
19:45 Utrka timova koji su prosli u finale
20:45 Proglašenje pobjednika

Trening staza će biti postavljena od 16h u neposrednoj blizini staze za takmičenje.
After Ski Party. Sve trkače nakon sagorijevanja kalorija, čeka prigodna okrijepa u SKI&FUN zoni koju su pripremili naši sponzori. Konzumacija je moguća isključivo uz kartice za konzumaciju koje su uključene u kotizaciju takmičara i navijačke propusnice (3 kom po učesniku).
Službeno se družimo do 21:30h, a neslužbeno – prema želji…
Ako imate dodatna pitanja pošaljite ih na mail ski@born2ski.ba.

Vidimo se 21.02.2019. na Bjelašnici!