Jahorina: Besplatno korištenje novog ski poligona

Olimpijski centar Jahorina se zahvaljuje svima koji su boravili na planini i ukazali povjerenje baš Jahorini za vrijeme novogodišnjih praznika. Samo u mjesecu decembru 2017. godine na Jahorini je skijalo gotovo 20.000 skijaša i bordera što je veliki pomak u odnosu na decembar 2016. godine kada je na Jahorini bilo ukupno 6.500 skijaša.
Novogodišnji koncert Željka Joksimovića pred 20.000 ljudi ispred hotela Bistrica je takođe premašio sva očekivanja. Prema riječima posjetioca Jahorina je bila najbolje mjesto za provod u najluđoj noći, te ni hladnoća ni snijeg nisu bili prepreka da se do kasnih jutarnjih sati pjeva i provodi na ovoj olimpijskoj planini.
Izuzetno smo ponosni što posjetioci prepoznaju kvalitet i trud koji je uložen u poboljšanje usluga na planini, ovo je još jedan od dokaza da OC treba da nastavi u dobrom smijeru u kojem je krenuo.

Ono što želimo istaći je da će u naredna dva dana (4.1. i 5.1.2018. godine) svi posjetioci Jahorine biti u prilici da besplatno testiraju novi ski poligon kod hotela Bistrica. Ovaj turističko rekreativni sadržaj namjenjen je svim uzrastima a prvenstveno mlađoj populaciji. Može se koristiti za ski poligon kao i za sankanje na gumama po plastičnoj podlozi namjenjenoj za tu vrstu aktivnosti. Dužina tubing staze je oko 70m i predstavlja odličan cjelogodišnji adrenalinski sadržaj.

Na Jahorini je danas skijala i organizovana grupa od oko 100 djece sa opštine Pale i opštine Istočna Ilidža, u narednim danima očekujemo još organizovanih grupa mališana koji će besplatno skijati na Jahorini i uživati u zimskim radostima.
Pozivamo Vas sve da budete naši gosti i u nastavku nikad bolje ski sezone na Jahorini.
Vrtoglavo dobra zima čeka na Vas!

Izvor: OC Jahorina